El Karate més que un esport

El karate és un art marcial mil·lenari que va tenir el seu origen a Okinawa. Des de llavors milions de Karatekas, homes i dones, de totes les edats i nacionalitats ho han consolidat com l’art marcial amb major número de practicants.

El Karate per a totes les edats.
Començar a entrenar karate o mantenir la bona forma a través d’ell no és una cosa reservada als joves i nens. Aquest esport permet la iniciació a qualsevol edat, amb sistemes de perfeccionament i entrenament graduals i progressius.
Mentre que en altres esports s’abandona la pràctica activa al complir anys, el karate és garantia d’una forma física adequada a qualsevol edat. És valgut per a qualsevol generació fills, pares i avis, tots en qualsevol edat poden seguir el seu propi ritme d’entrenament.
En el Karate la dona està en alça
El karate és una disciplina esportiva igualment idònia per a homes i dones, els entrenaments són mixtes. Les noies podeu potenciar la vostra elasticitat corporal innata mitjançant la seva pràctica. La modalitat de kata, compta amb una indubtable bellesa que el farà encara més atractiu per a vosaltres. També és important destacar que aprendreu i assimilàreu una sèrie de tècniques de defensa personal, que us donaran seguretat en vosaltres mateixes i una excel·lent capacitat d’autodefensa
El karate pels més joves, una activitat completa i formativa:
La pràctica del karate s’ha revelat com una valuosa ajuda a la formació integral en nens i joves, ja que fomenta el desenvolupament de qualitats com l’autodisciplina i la concentració que després pot servir-li d’ajuda en els seus estudis.
La pràctica del karate desenvolupa la psicomotricitat amb gran diferència sobre altres esports o activitats. Per això és especialment indicat per potenciar la coordinació psicomotriu i el desenvolupament equilibrat del cos, el karate és un dels pocs esports en els quals aprendràs i entrenaràs totes les tècniques per tots dos costats (amb l’esquerra i amb la dreta) utilitzessis harmònica i equilibradament tot el teu cos. Es pot practicar karate des dels cinc anys en classes especialment adaptades a l’edat del practicant. A més el karate és molt apropiat per canalitzar de forma adequada i saludable l’agressivitat i o l’estrès
El respecte als altres i la No-violència, clau en el nostre esport.
El respecte als altres reflecteix el nivell del teu propi autorespecte.
Quan comencis a entrenar *karate descobriràs que no és un esport agressiu des dels primers entrenaments se’t transmetrà un profund respecte pel proïsme mitjançant un aprenentatge que t’estimulés cap al teu propi control físic i mental alhora que desenvolupis un alt nivell de tolerància cap a altres formes de pensar i actuar. Fins i tot en la competició esportiva el ritual de la cortesia es tradueix en estrictes sistemes d’arbitratge que penalitza qualsevol besllum de violència o intencionalitat d’agressió.
Que aconseguiràs amb el *karate-Do?
A través de la pràctica repetitiva i infatigable de les tècniques (Kihon) , les formes (Kata), el combat (Kumite) i la concentració i meditació (Mokuso) El Karateka va aprenent ,amb el pas dels anys, una sèrie d’habilitats que li faran anar adquirint confiança en si mateix , per enfrontar-se al món , un alt nivell d’acte estima una calma profunda i pau interior. Potenciant d’aquesta manera l’Amor, la comprensió i la tolerància cap als altres. És una disciplina educativa i formativa que ens convida a l’acció, motor de tot coneixement, fins que els nostres actes siguin el reflex dels nostres pensaments i sentiments.
Anima’t a conèixer una mica més el fascinant món del *Karate. “Uneix-te a Nosaltres”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Prueba una clase gratis

llama ahora al teléfono: 637473745